Flames återuppfinner framtiden: Unga spelare redo att gå

0

Calgary Flames befinner sig i en kritisk övergångsperiod. General manager Craig Conroy gjorde det klart att laget fortfarande håller på att omorganisera och fokus den här säsongen kommer att ligga på att utveckla unga spelare. Lagets mål är inte bara att sätta dessa unga spelare i NHL tröjor, utan också att få dem att visa enastående prestationer i spelet för att fylla den vakans som orsakats av erfarna startandes avgång.

För att uppnå det målet bytte Flames bort flera nyckelspelare innan deadline för transfer, inklusive guarderna Nikita Zadorov och Kris Tanev och forwarden Elias Lindholm. Flames bytte även forwarden Andrew Mangiapane och målvakten Jacob Markström under lågsäsongen. Trots förändringarna med dessa övergångar har Flames fortfarande starka forwards i Jonathan Huberdeau, Nazem Kadri och Yegor Sharangovich.

Samtidigt är unga forwards Connor Zarri, Martin Pospisil och Matt Coronato mycket efterlängtade. Under den nya säsongen kommer de att fortsätta att bära Calgary Flames tröja och ta på sig större roller och ansvar. Dessa unga spelares tillväxt och prestation kommer att vara nyckeln till lagets framtida framgång.

För att hjälpa laget att bättre anpassa sig till övergången, värvade Flames free agent forwards Anthony Mantha och Ryan Lomberg. Mantha presterade bra förra säsongen och förväntas bli ett viktigt offensivt vapen för laget. Målvaktspositionen är en av de största utmaningarna som Flames står inför. Med Markström borta kommer Dustin Wolfe, Dan Vlada och Devin Cooley att tävla om startjobbet. Laget hoppas att de tre målvakterna ska visa sin enastående styrka i träningslägret och sträva efter att bli startande målvakt.

För omorganisationen av Flames har fansen stora förhoppningar och hoppas att de unga stjärnorna kan prestera enastående och lyckas i den hårt konkurrensutsatta nya säsongen. Flames framtid är full av hopp, och dessa unga spelare är redo att anta utmaningen och hjälpa laget att gå mot ny glans.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *